Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/e/e/ksa-torhout.be/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Jakob Durnez

Banleider

Bijnaam: J-Cup

Lid sinds: Eerste jaar Bengels

Leiding sinds: Werkjaar 2016 – 2017

Waarom leiding geworden: Ik ben leider geworden omdat ik na tien jaar gastje geweest te zijn nog lang niet wou stoppen met de KSA! Nu ik leiding ben is mijn KSA gevoel des te groter geworden

Favoriete KSA-kamp & waarom: Mijn eerste grootkamp, in 2013. Dit blijft sowieso bij omdat dit een spectaculaire ervaring is! Natuurlijk blijft ook de eerste keer je het meest bij, aangezien alles nieuw is voor je. Ik heb me enorm geamuseerd dat kamp! 

Favoriete KSA-spel: Vleeshoop en blauwe foef

Animatorattest: Animator

Hobby’s: KSA!

Geboortedatum: 29/09/2000

Favoriete muziek: Elk soort genre is het beluisteren waard

Favoriete film: Borat

Studies/werk: Technische bouw in het VTI van Roeselare

Bert Gouwy

Bijnaam: Gouwy

Lid sinds: Tweede jaar Bengels

Leiding sinds: Werkjaar 2015 – 2016

Waarom leiding geworden: Ik was al een lange tijd gastje in onze KSA en wou dit dus uiteraard zeer graag. Ik had zin om andere kinderen een even toffe en zelf een nog betere tijd te geven dan deze die mijn leiders in mijn tijd me bezorgd hebben! Ik wou doorgeven wat de KSA kan zijn, als groep en als plaats waar je opgroeit en gigantisch leuke ervaringen in beleeft.

Favoriete KSA-kamp & waarom: Het KSA kamp in Lyon. Dit was een buitenlands kamp, waardoor we verschillende speciale activiteiten deden. Het was tevens ook mijn eerste grootkamp, dit zorgde voor twee nieuwe ervaringen in één klap. Het was dus extra speciaal.

Favoriete KSA-spel: Kampenspel

Animatorattest: Animator

Hobby’s: KSA, slagwerk en Vigilia

Geboortedatum: 11/09/1999

Favoriete muziek: Niets specifiek, maar in de richting van pop en (alternatieve) hip-hop

Favoriete film: Interstellar

Studies/werk: Techniek Wetenschappen