Cyriel Verstraete

Hoofdleider

Bijnaam: Seniel, Cecile

Lid sinds: Eerste jaar Bengels

Leiding sinds: Werkjaar 2014 – 2015

Waarom leiding geworden: Na tien jaar lid te zijn geweest bij KSA Torhout, kon ik niet wachten om eens aan de andere kant te staan en zelf leiding te geven. Het leek me super tof om zelf activiteiten in elkaar te steken en ervoor te zorgen dat de gastjes elke week een fantastische namiddag beleven. Nu ben ik 3 jaar leiding bij KSA Torhout, en weet ik zeker dat mijn vermoeden klopte! Nog altijd proberen we met de leidersgroep elke zaterdag nog toffer te maken dan de week ervoor.

Favoriete KSA-kamp & waarom: Buitenlands kamp in Lyon (2012), mijn eerste en enige buitenlandse kamp tot nu toe. Ik was op dat moment tweede jaar knaap. Geen moment heb ik mij daar verveeld! De ene na de andere verassing kwam op ons af, eens deden we een hoogteparcours, dan gingen we naar een meer, en de laatste avond genoten we van één van de meest legendarische en indrukwekkende kampvuren van m’n leven! Een kamp om nooit te vergeten!

Favoriete KSA-spel: Bosblok, een spel bij de oudste groep, de jonghernieuwers, waarbij je een hele nacht in het bos moet blijven in een zelfgemaakt kamp. Doel? Een kampvuur de hele nacht laten branden. De leiders doen er natuurlijk alles aan om dat vuur te doven, iets waar wij dan weer een stokje voor moesten steken.

Animatorattest: Animator

Hobby’s: Mijn grootste hobby is film, in al z’n aspecten. Ik hou van het scenarioschrijven, tot het filmen en het monteren. Elk jaar maak ik met plezier een aftermovie van onze fuif IMPACT. Verder speel ik ook gitaar, en ik ben één hobby vergeten denk ik? O ja, KSA natuurlijk!

Geboortedatum: 22/07/1998

Favoriete muziek: Geen voorkeur, mijn oren zijn niet zo kieskeurig, ik kan elk genre wel appreciëren.

Favoriete film: Veel te veel om op te noemen, heb te veel goeie films gezien om er de beste uit te halen, en tegelijk durf ik geen beste film uit te kiezen uit angst dat ik mijn favoriete film gewoonweg nog niet gezien heb.

Studies/werk: Taal- en letterkunde Nederlands – Engels, UGent, sinds september 2016

Klaas Van Thomme

Bijnaam: Tammie

Lid sinds: Eerste jaar Bengels

Leiding sinds: Werkjaar 2016 – 2017

Geeft leiding aan: De Jongknapen

Klik hier voor meer informatie

Waarom leiding geworden: Ik zat al in de KSA vanaf het eerste jaar dat dit kon en wou nog lang niet stoppen. Ik wou de kinderen plezier bezorgen zoals ik dit ook altijd beleefd heb.

Favoriete KSA-kamp & waarom: Mijn allerlaatste kamp als gastje omdat al de activiteiten geniaal waren. De groep waar ik al 10 jaar mee samen zat in de KSA maakten dit alles des te specialer.

Favoriete KSA-spel: Kampenspel

Animatorattest: Animator

Hobby’s: Gitaar, computers en natuurlijk ook KSA

Geboortedatum: 21/10/2000

Favoriete muziek: EDM

Favoriete film: F&F reeks

Studies/werk: Informatica beheer

Douwe Vervisch

Volwassen begeleider

 

Rik Cloet

Volwassen begeleider/Proost

Bijnaam: Padre