Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/e/e/ksa-torhout.be/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Cyriel Verstraete

Hoofdleider

Bijnaam: Seniel, Cecile

Lid sinds: Eerste jaar Bengels

Leiding sinds: Werkjaar 2014 – 2015

Waarom leiding geworden: Na tien jaar lid te zijn geweest bij KSA Torhout, kon ik niet wachten om eens aan de andere kant te staan en zelf leiding te geven. Het leek me super tof om zelf activiteiten in elkaar te steken en ervoor te zorgen dat de gastjes elke week een fantastische namiddag beleven. Nu ben ik 3 jaar leiding bij KSA Torhout, en weet ik zeker dat mijn vermoeden klopte! Nog altijd proberen we met de leidersgroep elke zaterdag nog toffer te maken dan de week ervoor.

Favoriete KSA-kamp & waarom: Buitenlands kamp in Lyon (2012), mijn eerste en enige buitenlandse kamp tot nu toe. Ik was op dat moment tweede jaar knaap. Geen moment heb ik mij daar verveeld! De ene na de andere verassing kwam op ons af, eens deden we een hoogteparcours, dan gingen we naar een meer, en de laatste avond genoten we van één van de meest legendarische en indrukwekkende kampvuren van m’n leven! Een kamp om nooit te vergeten!

Favoriete KSA-spel: Bosblok, een spel bij de oudste groep, de jonghernieuwers, waarbij je een hele nacht in het bos moet blijven in een zelfgemaakt kamp. Doel? Een kampvuur de hele nacht laten branden. De leiders doen er natuurlijk alles aan om dat vuur te doven, iets waar wij dan weer een stokje voor moesten steken.

Animatorattest: Animator

Hobby’s: Mijn grootste hobby is film, in al z’n aspecten. Ik hou van het scenarioschrijven, tot het filmen en het monteren. Elk jaar maak ik met plezier een aftermovie van onze fuif IMPACT. Verder speel ik ook gitaar, en ik ben één hobby vergeten denk ik? O ja, KSA natuurlijk!

Geboortedatum: 22/07/1998

Favoriete muziek: Geen voorkeur, mijn oren zijn niet zo kieskeurig, ik kan elk genre wel appreciëren.

Favoriete film: Veel te veel om op te noemen, heb te veel goeie films gezien om er de beste uit te halen, en tegelijk durf ik geen beste film uit te kiezen uit angst dat ik mijn favoriete film gewoonweg nog niet gezien heb.

Studies/werk: Taal- en letterkunde Nederlands – Engels, UGent, sinds september 2016

Arne Desmet

Hoofdleider

Bijnaam: Smetn, Smetje

Lid sinds: Tweede jaar Bengels (Mijn eerste jaar zat ik in KSA De Wiek)

Leiding sinds: Werkjaar 2014 – 2015

Waarom leiding geworden: Ik wou net zoals mijn leiding in der tijd de nieuwe KSA’ers even hard engageren om ook zich volledig te smijten in de KSA en hen keer op keer te verrassen met nieuwe activiteiten waar ik nu zelf als leider kan aan meewerken. Na bijna heel mijn leven in de KSA te zitten vind ik nog steeds dat dit mijn beste beslissing ooit was!

Favoriete KSA-kamp & waarom: Mijn laatste grootkamp naar Olloy Sur Viron. Ik kon me geen betere aflsuiter verwachten dan dit kamp. Je nog eens volledig smijten in de activiteiten met een vriendengroep die zo hecht is. Dit zijn zo’n momenten die je nooit meer zal vergeten.

Favoriete KSA-spel: Bosblok, kampenspel en pleinspelen

Animatorattest: Animator en hoofdanimator

Hobby’s: Tekenen, muziek, film en fotografie. Helemaal bovenaan staat de KSA natuurlijk!

Geboortedatum: 22/04/1998

Favoriete muziek: Indie/altarnative rock en filmmuziek

Favoriete film: Se7en, Memento, Requiem for a Dream, American History X… te veel om op te noemen

Studies/werk: Bedrijfsmanagement

Jasper Vangheluwe

Volwassen begeleider

Bijnaam: Pros/Prost’n

Lid sinds: Tweede jaar Knapen (één jaar Ravotter geweest ervoor)

Leiding sinds: Werkjaar 2000 – 2001
Hoofdleiding van 17 tot 22 jaar. Aan mijn 26 gestopt en dan Volwassen Begeleider sinds mijn 29 jaar.

Waarom leiding geworden: Omdat het toen gevraagd werd (niet iedereen werd automatisch leider) en het een hele eer was om leider te worden.

Favoriete KSA-kamp & waarom: Okselaar in 2002 omdat dat mijn eerste kamp was als hoofdleider en het eerste Kleinkamp was met één gemeenschappelijk thema voor Bengels, Ravotters en Jongknapen, dat was een schot in de roos.

Favoriete KSA-spel: Peddelspel (zelf uitgevonden en het zet Jonghernieuwers aan tot écht lopen tijdens een simpel tikspelletje) én je wordt er man van

Animatorattest: Animator en hoofdanimator

Hobby’s: Creatief buiten werken met hout, metaal, verf … dingen construeren of herstellen.

Geboortedatum: 05/01/1982

Favoriete muziek: Rockmuziek, eerder ’80 ’90 grunge en new wave en vooral vrouwen in de rockmuziek.

Favoriete film: Shoot Them Up/ Enemy of the State

Studies/werk: Leraar lager onderwijs en ik werk in de Parel Roeselare, een school voor kinderen met een matig tot ernstig mentale beperking.

Rik Cloet

Volwassen begeleider/Proost

Bijnaam: Padre